A Facebook átlépte az 1 milliárd felhasználót!

by somewri55

Valószínű nagyon kevés olyan ember van a Földön, aki még ne hallott volna a facebookról, ugyanis az oldalon regisztrált felhasználók száma átlépte az 1 milliárdot.
Igen! A Föld jelenlegi 7 milliárd lakosából több mint egy milliárd regisztrált a Facebook közösségi hálóra, azaz minden hetedik ember megtalálható az oldalon. Ez bizony rendkívül nagy szám, és egyedülálló ebben a tekintetben a Facebook a világon.
Így tehát ha még valaki nem is tagja annak az egy milliárd embernek, aki regisztrálva van az oldalon, minden bizonnyal hallott róla, ugyanis léptem nyomon, a világ minden pontján találkozhatunk valamely formában a közösségi oldal nevével.
Vannak, akik éppen e hatalmas szám miatt nem akarnak regisztrálni az oldalon, vagy éppen törölte a regisztrációját, mert értelmetlennek tartja az oldalt.

Elég ha szétnézünk az ismerőseink körében, szinte biztos találunk olyan embert aki szinte egész nap fenn van a facebook-on, így világszerte nagyon sokan válta facebok függővé, akiknek többsége nem is tud vagy éppen nem ismeri el e függőségét.
Mindenestre, ha mégis akadna olyan ember, aki ez idáig még nem regisztrált az oldalon, de úgy érzi elérkezett az idő, hogy regisztráljon a közösségi hálózatba, akkor ő könnyedén ingyen megteheti azt.
Első körben a facebook.com oldalt kell felkeresni, ahol már a nyitó oldalon, jobb oldalon látjuk a regisztrációs űrlapot.

Adjuk meg nevünket, e-mail címünket, jelszavunkat majd a nem és születésnap megadása után kattintsunk a regisztráció gombra.
Ezzel megkezdtük a regisztrációt, de még rengeteg dolog, beállítás van, amit célszeszű elvégezni, hogy teljes értékűen, biztonságosan használjuk az oldalt és csak az általunk bealított csoportok férhessenek hozzá a megadott adatainkhoz.
Szerencsére a rendszer a regisztráció után folyamatosan mutatja, hogy milyen bealításokat, mezőkitöltéseket célszerű elvégezni a jobb felhasználás érdekében, és erre egyértelmű útmutatást is ad.
Amennyiben az újonnan létrehozott facebook regisztrációnkkal be szeretnénk lépni az oldala, akár másik számítógépen is, csak keressük fel a facebook.com oldalt, majd a jobb felső sarokban található bejelentkezési adatokat megadva, könnyedén beléphetünk a facebookra.

Ne feledjük, ha nyilvános, mások által használt számítógépen lépünk be, akkor miután elhagyjuk az oldalt, ne csak a böngészőt zárjuk be, hanem jelentkezzünk ki a facebookról, a jobb felső sarokba található lenyitható menü, kilépés linkjére kattintva.
Facebook bejelentkezés